Aktivitetsinformation

SvenskaEnglish

PADI Tec Basic

DatumKlockslagAktivitet

Anmäl dig här!

PADI Tec Basic

Datum: 2018-04-28 - 2018-03-21

Beskrivning

Om du har ett intresse för vrak och grottdykning eller vill ta dina dykfärdigheter till en helt ny nivå är den här kursen ett måste!
Det råder ingen tvekan om att dykning med dubbelpaket blir mer och mer populärt. Anledningarna till detta är flera. Ett dubbelpaket ökar ditt tillgängliga gasförråd och kan öka din säkerhet i jämförelse med en enkelflaska.


Du kommer att genomgå minst 2 bassängdyk och 2 havsdyk. I vattnet kommer du att till fullo lära dig att bemästra din flytkraftskontroll och trim. Du lär dig att snabbt och effektivt hantera läckande kranar och manifold, dela luft, skjuta säck på rätt sätt med perfekt avvägning samt dyka med dekogas-flaskor. Du kommer att praktisera teamdykning och träna korrekta nedstigningar med bubblecheck och s-drill.


På teorin kommer vi bland annat diskutera anledningarna för dykning med dubbelpaket och avancerad dykning, utrustningskonfiguration, dykplanering och dekompressionsteori.


Våra instruktörer är aktiva vrak och grottdykare med mycket stor och bred erfarenhet av avancerad dykning.
PADI Tec Basic ger dig en mycket stabil och värdefull plattform för vidare utbildningar inom avancerad dykning, till exempel PADI:s Tec kurser. Du kommer vara både teoretiskt och praktiskt väl förberedd att gå vidare.

Innehåll

Kursen går under en kväll samt två helgdagar som vi planerar tillsammans.. Om du inte är certifierad nitroxdykare, kontakta oss på dykcentert så schemalägger vi en nitroxkurs i anslutning till Tec Basic.

Förkrav

PADI Advanced Open Water & PADI Nitrox Speciality eller motsvarande.

Utrustningskrav

Dubbelpaket med dubbla regulatorer. Finns att hyra.

Inkluderat

Kursmaterial & certifiering

Pris

2500 Kr (Priset inkluderar en en anmälningsavgift på 500 Kr, resterande (2000 Kr) skall senast betalas vid kursstarten:2018-04-28