Aktivitetsinformation

SvenskaEnglish

PADI Tec 40

DatumKlockslagAktivitet

Anmäl dig här!

PADI Tec 40

Datum: 2018-06-19 - 2018-06-19

Beskrivning

Tec 40 är det första stora steget in i den tekniska dykningen.

Innehåll

Under kursen får du lära dig de grundläggande färdigheterna inom teknisk dykning samtidigt som kursen ställer stora krav på dig som dykare. För att du skall lyckas på kursen krävs det att du är väl förberedd och beredd att jobba hårt. Det finns ingen garanti att du kommer att lyckas med kursen på första försöket.

Efter kursen är du kvalificerad att genomföra och planera dekompressionsdyk med maximalt 10 minuters total dekompression, med luft eller nitrox som bottengas och Eanx 50 som dekogas.

Tec 40 är ett förkrav för vidare utbildning inom PADI TecRec programmet.

Förkrav
PADI Advanced open water diver eller motsvarande
PADI Enriched air diver eller motsvarande
PADI Deep diver eller motsvarande
Minst 18 år 5. Minst 30 loggade dyk varav 10 dyk med nitrox djupare än 18 meter

Utrustnings krav
All utrustning måste vara konfigurerad på ett lämpligt sätt för teknisk dykning.
Dubbelpaket med manifold och isolering Två regulatorer varav en med en s.k. longhose och en med manometer. BCD och harness med tillräcklig flytkraft, helst stålplatta och blåsa. Två st. deko säckar eller SMB Minst två st. skärverktyg Minst en linrulle och minst en med tillräckligt med lina för att skjuta säck från maxdjup. Två st. tid och två st. djupmätare. Skrivskiva för dykplanen och extra skrivskivor för nödfallsplaner Extra mask. Minst en lampa lämplig för tecdykning (gärna 1 huvudlampa med batteripack och en reservlampa).

Om du redan har ett PADI TecBasic certifikat är priset på kursen 2500 Kr

Pris

4500 Kr (Priset inkluderar en en anmälningsavgift på 2250 Kr, resterande (2250 Kr) skall senast betalas vid kursstarten:2018-06-19