Utbildning

SvenskaEnglish

utb_banner

En dykutbildning är grunden till ett livslångt äventyr! Alla med normal hälsa kan lära sig att dyka. Dykning är avslappnande och roligt samtidigt som det är spännande och utmanande.

5sidcPå H2O erbjuder vi dykutbildning av högsta klass. Våra instruktörer har många års erfarenhet av dykutbildning och vi spenderar dubbelt så lång tid i vattnet i jämförelse med de flesta andra företag. Vi anpassar oss efter lokala förhållanden och vår dykutrustning är alltid ny och fräsch.

Du genomför din dykutbildning i våra spännande, lättillgängliga nordiska vatten.Varför inte avsluta kursen med en dykhelg på härliga västkusten? Du har även möjlighet att genomföra din grundkus som ett Referral Program detta är det perfekta kursupplägget för dig som vill lära dig att dyka på semestern och samtidigt hinna med så mycket som möjligt. Du genomför all teori och bassängträning hos oss på H2O i Lund och avslutar din kurs på semestern med de fyra utedyken.

Efter avslutad kurs hamet2010_1r du ett internationellt dykcertifikat från PADI, giltigt världen över. Med vår breda erfarenhet kan du ständigt utvecklas som dykare. Du kan till exempel lära dig att filma och fotografera under vatten, bli expert på det marina livet och vrakdykning.

Som Skånes största PADI 5 Star instructor development center är vi ensamma om att på plats kunna erbjuda kompletta instruktörsutbildningar.Vi är också ensamma i Skåne om att ha en heltids anställd Course Director.

Om du är intresserad av Teknisk dykning kan vi erbjuda ett komplett utbildnings program från grundläggade färdighetsträning i TecBasics kursen upp till riktigt extrem dykning i TecTrimix kursen.

 raidhireslogo

Om du är intresserad av helslutna system (rebreathers) kan vi också erbjuda utbildningar från RAID:s program, allt från prova på dyk upp till tekniska kurser och instruktörskurser.

 

iantdlogoOm du är intresserad av grottdykning kan vi som IANTD Training Facility även erbjuda IANTD:s program från Cavern Diver upp till och med Full Cave Diver

 

a5stickerinstructortrainingcenter

Vi är också ett godkänt DDI Instructor Training Center, detta innebär att vi har kunskapen och färdigheterna som krävs för att hjälpa personer med olika handikapp att njuta av dykning. Vi kan också erbjuda instruktörsutbildning inom handikappdykning. DDI (Disabled Divers International) är en ideell organisation vars mål är att utveckla, marknadsföra och genomföra dykutbildningar och program för dykare med handikapp.